Nieuwe boekingen voorjaar 2019

Langzamerhand krijgt het programma voor het voorjaar van 2019 zijn definitieve vorm. Het is ons weer gelukt om een mooie afwisseling van stijlen, bezettingen en generaties te kunnen bieden. Na het Nieuwjaarsconcert (6 januari) met The Preacher Men staat op 3 februari het jonge internationale trio Native Speaker gepland. Mooie, spannende muziek rond de tenorsaxofoon van de Argentijnse Amsterdammer Natalio Sued. Op 3 maart kunt u zich schrap zetten voor een fraai staaltje ontregelend muziektheater, een unicum in de geschiedenis van Jazz Inverdan. Mimespeler Teo Joling, violiste Mary Oliver en pianist Guus Janssen spelen dan hun voorstelling Het Vijfde Seizoen. De grenzen tussen jazz, geïmproviseerde muziek en wereldmuziek worden op 4 april verkend door het sextet The Noo Ones onder leiding van bassaxofonist Klaas Hekman. Jan en Corrie de Bruin kregen lucht van dit concert en hebben het geadopteerd. Daar zijn we natuurlijk enorm blij mee!

 

DSCF1933 copy. Linda

Native Speaker (foto: Sara Anke)