Het coronavirus en Jazz Inverdan

Het zal bepaald niet als een verrassing komen, maar ook Jazz Inverdan gaat de gevolgen van de uitbraak van het coronavirus merken. Even leek het er nog op dat het eerstvolgende concert op 5 april nog doorgang kon vinden. Inmiddels zijn we door de feiten en maatregelen ingehaald, en hebben we moeten besluiten het optreden van het New World Quartet van Egon Kracht tot nader order uit te stellen. Zodra de wereld weer enigszins normaal kan functioneren, gaan we een nieuwe datum zoeken voor dit concert. Tot die tijd wensen we de musici alle sterkte, want als zzp’er gaan ze de komende maanden een zware tijd tegemoet. We roepen u allemaal ook op om de petitie te tekenen om aan te dringen op financiële steun van de overheid voor deze beroepsgroep.

Over het al dan niet doorgaan van de concerten in mei en juni houden we u uiteraard tijdig op de hoogte.

 

corona-virus