Concert Ad Colen afgelast

Hoewel het kabinet het toestaat om vanaf 1 juni concerten en theatervoorstellingen (met maximaal 30 personen) te laten plaatsvinden, hebben we na rijp intern beraad toch besloten om het concert van het Ad Colen Quintet van 7 juni af te gelasten. We hopen dat de zomer duidelijk zal maken hoe het (culturele) leven in ons land verder zal gaan.

Als er meer duidelijk is, gaan we ook in gesprek met de groepen die in april, mei en juni bij ons zouden hebben opgetreden. Want afgelasting betekent voor ons geen afstel. Mogelijk kunnen we een van de groepen al strikken voor een concert op 6 september (want die datum hebben we gereserveerd om het seizoen 2020/21 te openen). We houden u op de hoogte van de vorderingen hierin.

De andere drie concerten van het najaar hebben wij al geboekt, en we hopen ze (in een anderhalvemeteropstelling) door te kunnen laten gaan. Het zijn dan ook drie absolute topconcerten:

4 oktober ICP Orchestra

1 november Jasper Blom Boy Edgar Prijs Tour (Quartet met als speciale gast pianist Pablo Held)

6 december Van Binsbergen Playstation

 

Bird's Eye View