Aanvullende maatregelen concert Jasper Blom

De nieuwe coronamaatregelen van de overheid hebben zo hun consequenties voor het concert van het Jasper Blom Quartet & gast op 1 november a.s.

  • Net zoals bij het concert van het ICP Orchestra op 4 oktober zal de groep twee sets van een uur spelen, waarvoor apart gereserveerd dient te worden. De eerst set start om 16.00 uur, de tweede om 17.30 uur. Als u een van beide sets wilt bijwonen, laat ons dat dan zo spoedig mogelijk weten via info@jazzinverdan.nl. Er zijn namelijk maar 30 plaatsen per set beschikbaar.¬† Het begint aardig vol te lopen, maar voor de tweede set zijn nog zeker wat kaartjes beschikbaar. Vermeld hoeveel kaarten u wilt hebben en voor welke set, dan sturen wij u een betaalverzoek.Na betaling is uw reservering definitief. Mocht u tussen het moment van reserveren en het concert ziek worden, dan storten wij het geld terug. Hetzelfde geldt uiteraard ook als we het concert moeten afgelasten omdat de overheid de touwtjes nog strakker aantrekt.
  • ¬†Volgens de planning zou de Duitser Pablo Held te gast zijn bij het Jasper Blom Quartet, maar vanwege de reisrestricties kan hij niet naar Zaandam komen.¬† Harmen Fraanje is daarom de meer dan vaardige vervanger. Hij speelde al een aantal concerten van de Boy Edgar Prijs Tour mee met de groep en maakte in februari nog indruk in de Vermaning in het trio met Ernst Reijseger en Mola Sylla.
  • Helaas is de horeca (de Verrassing aan de Zaan) gesloten. Dit betekent dat u geen drankje bij het concert kunt drinken en ook niet na afloop van het concert kunt eten. Zelf een flesje water meenemen naar de Vermaning mag wel, maar liever geen andere dranken. Bovendien vragen we u om een mondkapje te dragen tot u op uw plaats zit, en u verder alleen hoogst noodzakelijk te verplaatsen.

Harmen-fraanje

Harmen Fraanje (foto: Ben Bahlmann)