Compensatie voor korte voorstelling

De muziektheatervoorstelling Het Vijfde Seizoen pakte door onvoorziene omstandigheden flink wat korter uit dan gepland. Daarom vroegen wij organist Guus Janssen om nog een extra improvisatie te spelen. In een half uur nam hij het grootste deel van het overgebleven publiek mee naar een wonderbaarlijke klankwereld. Helaas waren een aantal bezoekers toen al naar huis, in de (niet onterechte) veronderstelling dat de middag over was. We hebben de meeste van die mensen kunnen achterhalen en ze ter compensatie een gratis concert naar keuze aangeboden. Mochten we u nog niet bereikt hebben, dan doen we u uiteraard hetzelfde aanbod. U kunt hierover per mail contact met ons opnemen: info@jazzinverdan.nl.

 

20190303 (09) Het Vijfde Seizoen _ Heleen Hulst, Teo Joling

Heleen Hulst en Teo Joling in Het Vijfde Seizoen (foto: Ben Bahlmann)