Nieuw festival in Zaandam

In de loop der jaren zijn er de nodige jazzfestivals in Zaandam verschenen en weer verdwenen. Programmeur Vincent Kruger van poppodium De Flux (maar ook zeer goed thuis in de jazz) kwam op het lumineuze idee om jazz in winkels te programmeren in een nieuw festival dat dan ook Jazz in de Winkel heet. Op zaterdag 30 november kunt u de hele dag gaan genieten van jazz (en aanverwante muziekstijlen) op ongebruikelijke plekken, maar ook op reguliere podia, zoals het Zaantheater, de Verkadezaal van Fluxus én onze vertrouwde Vermaning. Het programma is inmiddels helemaal rond, en vanaf morgen (6 november) staat het blokkenschema op de website van het festival. Als Jazz Inverdan doen we ook mee, door op zondag 1 december ons reeds geboekte concert van het schitterende trio Arifa aan te bieden aan bezoekers van Jazz in de Winkel. Op vertoon van het toegangskaartje voor het festival hebben die namelijk gratis toegang tot het concert. Als u dus zin hebt om u helemaal onder te dompelen in een subliem weekend jazz in al zijn breedte, doet u er dus goed aan om Jazz in de Winkel te bezoeken. Voor 25 euro hebt u dan twee dagen topmuziek! Kaartjes voor Jazz in de Winkel kunt u hier bestellen.

 

logo jazz in de winkel