All Ellington in het Wild – Home

All Ellington in het Wild

Mede om de Jazz Inverdan-loze zomer door te komen, heeft kornettist Eric Boeren met zijn sublieme orkest All Ellington een serie openluchtconcerten in de Zaanstreek bedacht onder de naam All Ellington in het Wild. Behalve repertoire van de hand van de grote maestro staan er ook nieuwe composities voor de band op de lessenaars.

Het definitieve programma  is nu bekend: Op zondag 29 augustus  worden er om 16.00 twee sets gespeeld in het Koogerpark. Er wordt dan onder meer de nagelnieuwe Koogerpark Blues gespeeld. Het is aan te raden om een eigen stoeltje mee te nemen, en alcohol is in het park helaas niet toegestaan.

Op zaterdag 4 september is er om 18.00 uur een plek voor het orkest ingeruimd op het Darwinparkfestival. Hier gaat Poelenburg Zoom in wereldpremière.

Op  zondag  5 september tijdens de Hembrug Happening geeft de band acte de présence met onder meer Broken Windows. Om 13.30 staan de muzikanten klaar bij Bind, Middenweg 107. Dan bent u nog ruim op tijd in de Vermaning voor het concert van Reeds & Deeds. Wat wil een mens nog meer!

Het geplande optreden op zaterdag 11 september tijdens de Zaanse UITmarkt komt helaas te vervallen, maar in plaats daarvan doet All Ellington om 16.00 nog een extra keer het Koogerpark aan. Daar worden de nieuwe composities gespeeld als De Zaanstad Suite.

 

20170108-01-all-ellington-_-oscar-jan-jodi-wilbert-natalio-michael-gideon-vladislav-janwillem-jimmy-eric

All Ellington (foto: Ben Bahlmann)