We mogen weer open! – Home

We mogen weer open!

Het zal u niet ontgaan zijn, maar het kabinet bracht afgelopen dinsdag het nieuws naar buiten dat de cultuursector (voorzichtig) weer open mag. Daar zijn we natuurlijk blij mee, want we hebben de live muziek extra hard nodig in deze vreemde tijden. Zondag 6 februari trappen we dus het jaar 2022 in de Vermaning af met het project Radio Days van trompettist Gerard Kleijns Wild Man Conspiracy (met gasten Joost Buis en Michael Moore).

Reserveren is nog steeds handig, dan hoeven wij zo min mogelijk (contact)handelingen bij binnenkomst te verrichten. U kunt uw kaartjes bestellen via info@jazzinverdan.nl. Vermeld hoeveel kaartjes u wilt, dan sturen wij u een betaalverzoek. Bij binnenkomst dient u een mondkapje te dragen, tot u op uw plek zit (en bij verplaatsingen). Uiteraard hebben we de stoelen op anderhalve meter van elkaar gezet.

De Verrassing aan de Zaan is gelukkig ook weer open, zodat u daar terecht kunt voor een drankje. Wilt u na afloop blijven dineren, dan kan dat ook. Reserveren is dan wel gewenst, in verband met de beperkte beschikbaarheid (vanwege de maatregelen). Kijk hiervoor op https://verrassingaandezaan.nl/

 

20211205 (04) The Voice Is The Mater _ Michael Moore

Michael Moore (foto: Ben Bahlmann)